Veřejná zakázka k podání nabídky na dodávku vybavení kuchyně
§ 49a
|
Bolzanova ul. čp. 512, 506 43 J i č í n, tel. 493582111, fax. 493523 514
vyhlašuje v souladu s ust. §49a zák. č.199/1994 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon“)
výzvu více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky na
dodávku vybavení kuchyně
1. Předmět zakázky je blíže vymezen následovně:
Předmětem zakázky je dodávka a montáž vybavení kuchyně stravovacího provozu.
Podkladem pro vypracování nabídky je seznam vybavení kuchyně, který je nedílnou
součástí této výzvy.
Dále je součástí předmětu plnění zaškolení obsluhy, uvedení zařízení do zkušebního provozu a předání zařízení do trvalého provozu.
2. Doba a místo plnění:
Doba plnění: do 15.2.2004. Místem plnění je stávající areál Oblastní nemocnice Jičín.
3. Požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů:
Zadavatel požaduje v nabídkách doložit kvalifikační předpoklady v rozsahu dle §2b způsobem dle §2c zákona. Kvalifikační předpoklad podle § 2b odstavec 1 písmeno g) prokáže uchazeč čestným prohlášením. Podává-li nabídku více osob společně, prokáže kvalifikační předpoklady každá samostatně s tím, že doklad o oprávnění podnikat může doložit pouze pro tu činnost, kterou se na realizaci veřejné zakázky podílí.
4. Způsob hodnocení nabídek:
Nabídky budou hodnoceny podle ekonomické vhodnosti. Kritéria pro hodnocení ekonomické vhodnosti nabídky jsou uvedena v sestupném pořadí podle stupně významu:
Celková nabídková cena včetně DPH
Technická, jakostní a funkční úroveň
Záruční podmínky, délka záruky a pozáruční servisní podmínky
Reference a odborná způsobilost uchazeče
5. Finanční objem výrobků a materiálů nesoucích ochrannou známku ekologicky šetrný výrobek
Nabídky budou hodnoceny váženým bodovým systémem. Rozsah bodovací stupnice pro každé kritérium stanovuje zadavatel v rozmezí 1 – 10 bodů.
Získané body v příslušném kritériu budou vynásobeny stupněm významu. Součet takto upraveného počtu bodů za všechna kritéria určí pořadí uchazeče v celkovém hodnocení. Nejvhodnější nabídkou bude nabídka, která získá nejvyšší počet bodů. V případě shodného počtu bodů dvou nebo více nabídek rozhoduje o konečném pořadí nižší celková nabídková cena.
5. Požadavky na jednotný způsob zpracování ceny
Nabídková cena bude zpracována podle zadávací dokumentace (seznam vybavení kuchyně). Oceněný seznam vybavení kuchyně musí být součástí nabídky. Nabídnutá cena musí být cenou nejvýše přípustnou a musí obsahovat veškeré náklady nutné k realizaci předmětu zakázky a musí být u jednotlivých položek seznamu vybavení kuchyně rozčleněna na cenu, DPH 5%, DPH 22% a cenu celkem včetně DPH. Nabídková cena musí být platná až do 30.6.2004 pro případ, že by došlo ke změně harmonogramu financování.
Platební podmínky: Zadavatel neposkytuje zálohy. Splatnost daňových dokladů (faktur) bude minimálně 30 dnů.
6. Podmínky, za kterých je možno překročit nabídkovou cenu
Nabídkovou cenu je možné změnit pouze v případě, že
- dojde před nebo v průběhu realizace veřejné zakázky ke změnám daňových předpisů majících vliv na cenu díla
- pokud z viny zadavatele bude dodávka a montáž realizována i po termínu 30.6.2004
Jiné podmínky pro překročení nabídkové ceny zadavatel nepřipouští.
Lhůta pro podání nabídek
Lhůta pro podání nabídek je do 12.1.2004 do 10:00 hod.
8. Zadávací lhůta: 30 dnů
9. Místo pro podávání nabídek a doba, v níž lze nabídky podat osobně
Nabídky mohou uchazeči doručit osobně do Oblastní nemocnice Jičín, Bolzanova 512, 506 01 Jičín v pracovních dnech od 8.00 do 14.00 hod., a to v řádně uzavřené obálce, označené nápisem „ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA – DODÁVKA VYBAVENÍ KUCHYNĚ – NEOTVÍRAT!“ a opatřených na uzavření razítkem a podpisem uchazeče, je-li fyzickou osobou, či jeho statutárního zástupce, je-li právnickou osobou. Nabídku je možné též zaslat doporučeným dopisem označeným výše uvedeným způsobem na adresu zadavatele.
10. Název a sídlo zadavatele
Oblastní nemocnice Jičín se sídlem Bolzanova 512, 506 01 Jičín, zastoupená Ing.Danou Kracíkovou, ředitelkou Oblastní nemocnice. Kontaktní osoba Ing. Josef Kubíček – provozně technický náměstek, tel.: 604809487, p.Libuše Svobodová – vedoucí stravovacího provozu, tel.: 493582232, fax: 493523514.
11. Jako další podmínky soutěže zadavatel vymezuje
a) Jako další předpoklady pro plnění veřejné zakázky požaduje zadavatel uvést tyto údaje :
- o významných zakázkách uskutečněných uchazečem v posledních pěti letech (i současně rozpracovaných) v oboru nemocnic a zdravotnických zařízení, jejichž finanční objem přesáhl 2 mil.Kč, s uvedením kontaktní osoby objednatele, ceny, místa a doby plnění
- o významných zakázkách realizovaných uchazečem v posledních pěti letech v jiných oborech než ve zdravotnictví, jejichž finanční objem přesáhl 2 mil.Kč, s uvedením kontaktní osoby objednatele, ceny, místa a doby plnění
c) Zadavatel variantní řešení nepřipouští
d) Nabídka musí obsahovat u výrobků uvedení konkrétního typu a výrobce.
e) Nabídka bude zpracována v českém jazyce v písemné formě a bude podepsána včetně návrhu smlouvy o dílo statutárními zástupci uchazeče dle výpisu z obchodního rejstříku. Smlouva o dílo musí obsahovat ustanovení o smluvní pokutě pro případ řádného nedokončení dodávky vybavení kuchyně ve sjednaném termínu dle veřejné zakázky a to minimálně 5% z ceny díla. Obálka s nabídkou bude označena názvem veřejné zakázky a musí být podána v souladu s § 9 zákona.
f) Nabídka musí obsahovat kopii pojistné smlouvy uchazeče, kterou budou pojištěna případná rizika související s realizací zakázky.
12. Práva zadavatele
Zadavatel si vyhrazuje právo
- upravit, doplnit nebo změnit podmínky veřejné zakázky, a to všem zájemcům shodně a stejným způsobem
- zrušit veřejnou zakázku nebo její část bez uvedení důvodů
- odmítnout všechny předložené nabídky
- výběrem nejvhodnější nabídky uchazeče nevzniká právní vztah, zadavatel si vyhrazuje právo jednat o konečném znění smlouvy o dílo
- před rozhodnutím o nejvhodnější nabídce ověřit nebo ujasnit informace, podané v nabídce
- nevracet podané nabídky s výjimkou předložených vzorků
V Jičíně dne 29.12.2003
Ing.Dana Kracíková
ředitelka ON Jičín