Stravovací služby pro zaměstnance a provoz bufetu v sídle Královéhradeckého kraje
§ 49 a
Královéhradecký kraj
se sídlem
Wonkova 1142, 500 02 Hradec Králové, tel.: 495 817 302
Vyhlašuje dle § 49 a) zák. č. 199/1994 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, veřejnou zakázku na – zajištění stravovacích služeb pro zaměstnance kraje a provozu bufetu v sídle Královéhradeckého kraje, Wonkova 1142.
1. Vymezení veřejné zakázky a doba plnění
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky stravovacích služeb pro zaměstnance a provoz bufetu v sídle Královéhradeckého kraje. V budově krajského úřadu je nutné zajistit provoz bufetu a stravovacího zařízení (přípravny jídel), výdejny jídel a jídelny pro výdej obědů přibližně pro 300 zaměstnanců. Z hlediska řešení projektu je nutné provádět dovoz hotových jídel z jiného zařízení – kuchyně dodavatele. Provoz bufetu v suterénu objektu je nutno zajistit denně (mimo soboty a neděle) a to, v úřední dny pondělí a středa v době od 8.00 – 17.00 hod., v ostatních dnech minimálně od 8.00 do 15.00 hodin. Provoz bufetu ve druhém nadzemním podlaží je omezen pouze na jednorázové předem oznámené akce, např. jednání zastupitelstva, školení apod. Prohlídku prostor určených k zajišťování stravovacích služeb je možné dohodnout s panem ing. Petrem Hylmarem, vedoucím oddělení hospodářské správy, tel.: 495 817 302, mobilní tel.: 736 521 835.
Místo plnění
Místem plnění je sídlo Královéhradeckého kraje, ulice Wonkova 1142, Hradec Králové.
Doba plnění
Zadavatel předpokládá zahájení plnění v II. polovině roku 2004. Smlouva bude uzavírána na dobu určitou nejdéle na dobu 2 let.
2. Požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů uchazeče
Ve smyslu ust.§ 2b zákona č. 199/94 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, požaduje zadavatel prokázání kvalifikačních předpokladů podle ust. § 2c) a 2f)
Další předpoklady pro plnění veřejné zakázky:
a) doložení jídelních lístků za období 2 měsíců před doručením této výzvy k veřejné zakázce dle bodu 3
b) reference za období 3 let nejméně od 2 objednatelů s uvedením telef. kontaktu
c) nabídka sortimentu k zajištění provozu bufetu s uvedením cen podle jednotlivých komodit
d) v případě zaměstnávání osob se změněnou pracovní schopností, doložení této
skutečnosti potvrzením příslušného orgánu nebo jeho ověřenou kopií
3. Způsob hodnocení nabídek
Nabídky budou hodnoceny dle níže uvedených kritérií a ekonomické vhodnosti (§ 6 odst. 2 zák.).
a) pestrost a rozsah nabídky jídel (nabídka drůbežího a rybího masa min. 1x týdně v základní nabídce jídel). Budou hodnoceny podle předloženého jídelního lístku na minimální období 2 měsíců vč. gramáže základních potravin v cenovém limitu do 50,-- Kč a nad 50,-- Kč.
b) výše nabídkové ceny za obědy, požadované náklady kryté objednatelem (Královéhradecký kraj) ve prospěch dodavatele pro zajištění provozu jídelny a bufetu v 1. podzemním podlaží - měsíční a v bufetu v 2. nadzemním podlaží sazba za 1 hodinu. Vyjádřit další případné požadavky na objednatele (Královéhradecký kraj).
c) reference
d) zajištění úklidu v prostoru jídelny , obou bufetů a stravovacího provozu .
e) pestrost nabídky zboží v bufetu a ceny nabízeného zboží.
4. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny včetně
platebních podmínek
Nabídková cena bude uvedena ve skladbě bez DPH, samostatně DPH a s DPH. V ceně musí být zahrnuty veškeré náklady nezbytné k realizaci služby (např. doprava, skladování atd.) a tato cena musí být definována jako cena nejvýše přípustná po celou dobu realizace.
5. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídky
a) nabídka bude zpracovaná v českém jazyce, v písemné formě, podepsána statut. orgánem uchazeče, každý list nabídky bude očíslován
b) součástí nabídky musí být návrh smlouvy
c) nabídka bude strukturována podle bodu 3 této výzvy
6. Termín a místo podání nabídek
Nabídku označenou „ Veřejná zakázka – stravování a provoz bufetu “, předejte do podatelny KÚ, případně zašlete na adresu Krajský úřad Královéhradeckého kraje, Wonkova 1142, 500 02 Hradec Králové nejpozději do
10,00 hod. 26. května 2004
Rozhodnutí o nejvhodnější nabídce bude oznámeno všem uchazečům. Vybraný zájemce bude vyzván k uzavření smlouvy.
Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 kalendářních dnů a počíná běžet dnem následujícím po skončení lhůty pro podání nabídek.
Práva zadavatele
Zadavatel si vyhrazuje právo neuzavřít smlouvu s žádným uchazečem.
Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit veřejnou zakázku bez udání důvodu.
Zadavatel si vyhrazuje právo na dílčí plnění zakázky.
Zadavatel si vyhrazuje právo jednat s vybraným uchazečem o specifikaci smlouvy v souladu s obchodním zákoníkem.
Hradec Králové 29.dubna 2004
Ing. Pavel Bradík
hejtman
Královéhradeckého kraje
Přílohy : Soupis zařízení vybavení výdejny jídel a bufetu dle projektu
Půdorys podlaží se stravovacím zařízením