Poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem v objektech Královéhradeckého kraje

26. 4. 2010 Autor: Centrum EP

Výběrové řízení bylo zrušeno na základě usnesení Rady Královéhradeckého kraje ze dne 13. 4. 2011

Výzva k podání

Evidenční číslo:  24/2010
Typ zakázky:  VZ nadlimitní
Předmět: 

Poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem v objektech Královéhradeckého kraje

Odbor KÚ/organizace:  Královéhradecký kraj
Pivovarské nám. 1245
500 03 Hradec Králové
Zástupce zadavatele:
Centrum EP
Soukenická 54
500 03 Hradec Králové
Způsob zadání:  Jednací řízení s uveřejněním
Datum zveřejnění:  26. 4. 2010
Datum podání nabídek:  7. 6. 2010 do 12 hodin
Místo podání nabídek:  Centrum EP
Mgr. Jarmila Hagarová
Soukenická 54
500 03 Hradec Králové
Kontaktní osoba:  Mgr. Jarmila Hagarová (hagarova@cep-rra.cz)
Centrální adresa:  60044288
Poznámka:  -

Dotaz 1:
Prosíme o zaslání kvalifikační a zadávací dokumentace k veřejné zakázce „Poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem v objektech Královéhradeckého kraje“.

Odpověď 1:
V souladu s § 29 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, je Oznámení jednacího řízení s uveřejněním výzvou k podání žádosti o účast v jednacím řízení s uveřejněním a k prokázání splnění kvalifikace.
K podání nabídek a vyzvednutí zadávací dokumentace budou vyzváni zájemci, kteří ve lhůtě uvedené v Oznámení jednacího řízení s uveřejněním prokáží splnění požadované kvalifikace. V Oznámení a na webu Královéhradeckého kraje: www.kr-kralovehradecky.cz jsou uvedeny požadavky na kvalifikaci zájemců.

Dotaz 2:
Kvalifikační předpoklady dle §54 písm. d), formulace je: „autorizované osoby ČKAIT v oboru technika prostředí staveb - specializace technická zařízení (inženýr) nebo specializace vytápění a vzduchotechnika (technik), autorizované osoby v oboru pozemní stavby - ověř. kopie“. Vyžadujete tedy nejméně 2 osvědčení, a to jedno na TPS (buďto inženýra nebo technika) a druhé na pozemní stavby?

Odpověď 2:
Vyžadujeme nejméně 2 osvědčení, a to jedno osvědčení na: obor technika prostředí staveb - specializace technická zařízení (inženýr) nebo technika prostředí staveb - specializace vytápění a vzduchotechnika (technik). Dále jedno osvědčení na obor pozemní stavby.

Dotaz 3:
Prosíme o upřesnění, jedná se o technickou kvalifikaci : jaký je přesně požadavek ? Požadujete 3 zakázky za poslední 3 roky v hodnotě celkem 20 mil. Kč, nebo každá zakázka má být v hodnotě min. 20 mil. Kč.

Odpověď 3:
Požadavkem v prokázání technické kvalifikace je doložit alespoň 3 realizované zakázky za poslední 3 roky v energetických službách se zaručeným výsledkem. To doloží zájemce seznamem zakázek a k němu přiloženými osvědčeními objednatelů (v originále nebo ověřených kopiích). Finanční hodnota realizovaných opatření v těchto 3 případně více doložených zakázkách musí v součtu za poslední 3 roky dosáhnout hodnoty minimálně 20 mil. Kč.

Dotaz 4:
Žádáme o rozdělení spotřeb plynu, elektřiny a vody uvedených v dotazníku ID 054 Střední škola řemeslná, Jaroměř, Studničkova 260 na spotřeby jednotlivých areálů:

  1. Škola + DM + dílna
  2. Tělocvična + šatny
  3. Truhlářské dílny

Odpověď 4:
V příloze: "Dotaz 4", jsou uvedeny tabulky s požadovaným rozdělením spotřeb pro rok 2009, po odběrných místech.

Soubory ke stažení