Centrum investic, rozvoje a inovací hledá nové kolegy

31. 7. 2023

Centrum investic, rozvoje a inovací (CIRI) Královéhradeckého kraje hledá nové kolegy do týmu. Příspěvková organizace kraje, jejíž úlohou je podpora, vytváření, koordinace a zajišťování prostředí a podmínek vedoucích k rozvoji regionu, vyhlásila výběrová řízení na pozice: odborný konzultant/ka – developer, odborný konzultant/ka – energetik a stavební technik. Uchazeči se mohou hlásit do konce července

CIRI se věnuje zejména přípravě a řízení investic a projektů Královéhradeckého kraje, posiluje výzkum, vývoj a inovace v regionu, organizuje veřejné zakázky a centrální nákupy pro kraj a v neposlední řadě poskytuje odborný a metodický servis podnikatelům i neziskovým organizacím.

Do týmu na Oddělní inovací hledá CIRI nového kolegu či kolegyni na pozici developera, Oddělení projektového managementu rozšiřuje své řady energetiků a Oddělení průmyslových zón přijme stavebního technika. Zájemci mohou zaslat svůj strukturovaný životopis a motivační dopis na e-mail kvasnickova@cirihk.cz, nástup dohodou. Další informace o obsazovaných pozicích uchazeči najdou na webových stránkách CIRI.

Obsazované pozice:

Odborný konzultant – developer

Odborný konzultant – energetik

Stavební technik (průmyslová zóna Solnice – Kvasiny)

Soubory ke stažení