V Hradci Králové se uskuteční seminář k projektu CzechAccelerator 2011 – 2014 pro malé a střední firmy

15. 1. 2013 Autor: Jiří Hošna

Ve středu 23. ledna se od 10.00 do 13.30 hod. uskuteční v hotelu Černigov regionální seminář, který blíže představí projekt CzechAccelerator v praxi. Zúčastnit se jej mohou malé a střední firmy, které splňují podmínky pro přijetí do projektu. Vystoupí také zástupci firem, které se projektu CzechAccelerator již zúčastnily a podělí se o své zkušenosti, rady a poznatky z praxe. Seminář je zdarma.

Přihlásit se mohou firmy působící v oborech: biotechnologie, IT, ICT, life sciences, zdravotnická technika, čisté technologie, nanotechnolgie a přesné strojírenství. Firma musí vyvíjet inovativní produkt, který má šanci uspět na globálním trhu. Účast v projektu je ideální pro ty, kdo hledají nové možnosti pro své podnikání, kapitál pro rozvoj firmy nebo strategického či technologického partnera.

Zkušenosti firem, které se zúčastnily projektu CzechAccelerator 2011 - 2014, najdete na webových stránkách realizovaných projektů. Projekt CzechAccelerator 2011 - 2014 je financovaný z programu Poradenství, který je součástí Operačního programu Podnikání a inovace. Více informací najdete na internetových stránkách projektu.