Spotřebitelé ocení živnostníky

10. 5. 2013

Sdružení českých spotřebitelů (SČS) vyhlašuje i v letošním roce cenu „Spokojený zákazník Královéhradeckého kraje“. Stejná soutěž se koná také v Jihočeském, Karlovarském, Ústeckém, Jihomoravském a Moravskoslezském kraji. Jejím cílem je mimo jiné pomoci s propagací firem, s nimiž jsou jejich zákazníci spokojeni.

Soutěž, kterou finančně podporuje Královéhradecký kraj, se v regionu koná již počtvrté a je vypsána pro všechny obory podnikání. Záštitu nad letošním ročníkem převzal opět hejtman Královéhradeckého kraje Lubomír Franc. Cena se uděluje na dva roky a je prestižním oceněním živnostníka, malé, střední či velké firmy s právem užívat ocenění „Spokojený zákazník“. Ocenění vyjadřuje, že podnikatel, který ho získal, trvale poskytuje služby v oboru svého podnikání v souladu s očekáváním spotřebitele.

Návrh na ohodnocení lze podat prostřednictvím Regionálního kontaktního místa, které je zřízeno na třídě Karla IV. 430, 500 02 Hradec Králové, kontaktní osoba Petr Krejcar, e-mail krejcar@regio.cz, tel. 495 215 266 nebo přímo v SČS, e-mail spotrebitel@regio.cz. Zde stačí uvést své jméno a příjmení s kontaktní adresou, jméno a příjmení fyzické osoby/obchodní firmu/název právnické osoby navrhovaného podnikatelského subjektu, jeho IČO, adresu navrhované prodejny (provozovny) a stručné zdůvodnění předloženého návrhu. Současně lze využít i internet (www.konzument.cz), kde se nacházejí podrobnější informace a formulář pro podání návrhu. Uzávěrka pro podání návrhů je 13. 10. 2013.