INVENTO 2013 - Přehlídka vynálezů, inovací a neotřelých řešení

24. 5. 2013

V České republice veletrh vynálezů a inovací většího rozsahu v dohledné minulosti nebyl. Přitom duševní vlastnictví a jeho účinná ochrana je důležitou součástí inovačního procesu a bezpochyby významně přispívá ke konkurenceschopnosti těch, kteří jej umějí optimálně využít.

Dovolujeme si Vás proto pozvat na nový veletrh INVENTO, který si předsevzal sehrát právě v této oblasti významnou úlohu, pomoci ukázat všem zájemcům o vědu, techniku a inovace nejnovější domácí a světové trendy a poukázat na důležitost tvůrčí práce a význam průmyslové právní ochrany pro uplatnění nových řešení na trhu. Chce současně umožnit „českým hlavám“ uplatnit své nápady a řešení na široké mezinárodní platformě.

Veletrh se uskuteční od 6. - 8. června 2013 v Průmyslovém paláci Výstaviště v Praze – Holešovicích. Jeho spoluorganizátory jsou Úřad průmyslového vlastnictví, Český svaz vynálezců a zlepšovatelů, partnerem jsou Mezinárodní federace vynálezeckých sdružení IFIA, která zařadila INVENTO Prague 2013 do seznamu svých akcí, a Asociace inovačního podnikání ČR. Veletrh byl zařazen do světového řetězce obdobných akcí podporovaných IFIA - v 1. pololetí 2013 se tyto veletrhy budou konat v Teheránu, Ženevě, Bělehradu, Praze a Pittsburghu.

V rámci veletrhu také proběhne oficiální mezinárodní soutěž o nejzajímavější vynález či inovaci spojená s udělováním zlatých medailí.

www.invento.cz

invento@incheba.cz

Soubory ke stažení