Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktualityPro zájemce o služby

Nabídka konzultací s externími odborníky pro poskytovatele a zadavatele sociálních služeb

18. 10. 2010

Královéhradecký kraj si Vám dovoluje nabídnout podporu při zajišťování sociálních služeb: konzultace s externími odborníky pro řešení potíží v oblasti kvality a dostupnosti sociálních služeb.

Jednorázové konzultace k rozvoji kvality a dostupnosti sociálních služeb

Poskytovatelé a zadavatelé (obce - maximálně 20 konzultací) mohou využít zkušené konzultanty k řešení otázek a témat spojených s kvalitou a dostupností sociálních služeb. Celkem se koná 140 konzultací.

Dlouhodobé konzultace k rozvoji kvality a dostupnosti sociálních služeb Sociální služba využívá podporu odborného konzultanta, který s ní řeší otázky spojené s kvalitou a dostupností služeb. Tato spolupráce je na rozdíl od jednorázových konzultací rozložena do delšího časového úseku (alespoň šest měsíců) a věnuje se jednomu tématu v rámci rozvoje kvality a dostupnosti služby. Celkem se koná 15 dlouhodobých konzultací.

Zvolte si druh konzultace (jednorázovou či dlouhodobou) a její téma (lze kombinovat jednorázovou konzultaci a dlouhodobou, ovšem vždy na jiné téma).

Svou volbu a zdůvodnění popište v přihlášce (viz příloha) a zašlete na adresu poldova@cep-rra.cz .

Dlouhodobé konzultace jsou již zaplněné! U jednorázových konzultací se můžete stále hlásit s předpokladem uskutečnění konzultací v druhé polovině roku 2011 a první čtvrtletí roku 2012!

Konzultace a témata ZDE

Přihlášky ZDE