Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktualityPro zájemce o služby

Individuální projekt Vzdělávání poskytovatelů a zadavatelů sociálních služeb na území Královéhradeckého kraje IV

11. 8. 2010

Vážení, Královéhradecký kraj odevzdal na MPSV žádost o další individuální projekt Vzdělávání poskytovatelů a zadavatelů sociálních služeb na území Královéhradeckého kraje IV. Projekt navazuje na předcházející vzdělávací projekt realizovaný Královéhradeckým krajem od října roku 2008 a pokračuje ve zvyšování kvality sociálních služeb prostřednictvím vzdělávání pracovníků poskytovatelů a zadavatelů sociálních služeb. Aktivity projektu jsou formulovány zejména v návaznosti na výstupy průzkumu vzdělávacích potřeb pracovníků poskytovatelů a zadavatelů sociálních služeb v KHK realizovaném v období leden - březen 2010 a na výstupy procesu tvorby krajského plánu rozvoje sociálních služeb.

Vážení, Královéhradecký kraj odevzdal na MPSV žádost o další individuální projekt Vzdělávání poskytovatelů a zadavatelů sociálních služeb na území Královéhradeckého kraje IV.

Projekt navazuje na předcházející vzdělávací projekt realizovaný Královéhradeckým krajem od října roku 2008 a pokračuje ve zvyšování kvality sociálních služeb prostřednictvím vzdělávání pracovníků poskytovatelů a zadavatelů sociálních služeb. Aktivity projektu jsou formulovány zejména v návaznosti na výstupy průzkumu vzdělávacích potřeb pracovníků poskytovatelů a zadavatelů sociálních služeb v KHK realizovaném v období leden - březen 2010 a na výstupy procesu tvorby krajského plánu rozvoje sociálních služeb.

V případě schválení žádosti o finanční podporu z MPSV budou aktuální informace o projektu zveřejněny na webové adrese www.socialniprojekty.cz a na www.kr-kralovehradecky.cz.

Projekt je určen pracovníkům sociálních služeb v Královéhradeckém kraji a pracovníkům obecních úřadů a Krajského úřadu Královéhradeckého kraje s kompetencemi v sociální oblasti.

Předpokládaná realizace projektu od listopadu 2010 (vyhlášení výběrových řízení na dodavatele vzdělávacích aktivit) do listopadu 2012.

Níže uvedené tematické oblasti budou realizovány dodavatelsky prostřednictvím vzdělávacích programů akreditovaných MPSV:

Navrhované tematické oblasti ZDE (.pdf)