Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktualityPro zájemce o služby

Chceme znát vaše vzdělávací potřeby

4. 8. 2009

Informujte nás o svých vzdělávacích potřebách, o tom, co v nabídce současného „vzdělávacího“ individuálního projektu kraje postrádáte, sdělte nám vaše názory na systém vzdělávání v sociální oblasti, zašlete nám vaše náměty a doporučení.

Informujte nás o svých vzdělávacích potřebách, o tom, co v nabídce současného „vzdělávacího“ individuálního projektu kraje postrádáte, sdělte nám vaše názory na systém vzdělávání v sociální oblasti, zašlete nám vaše náměty a doporučení.

I po skončení současného projektu Vzdělávání poskytovatelů a zadavatelů sociálních služeb na území Královéhradeckého kraje III bychom rádi nadále pokračovali v započaté tradici a zabezpečovali pracovníkům poskytovatelů a zadavatelů sociálních služeb z našeho regionu takové vzdělávání, které uspokojí jejich vzdělávací potřeby.

Informujte nás o tom, co v oblasti vzdělávání v sociální oblasti postrádáte, co vám v současné vzdělávací nabídce chybí…zkrátka v čem byste se chtěli a potřebovali zlepšit?

(A v čem vaši zaměstnanci? Prosíme vedoucí pracovníky, aby informovali o možnosti sdělit své potřeby své zaměstnanceJ)

Pro vyjádření vašich vzdělávacích potřeb dokončete větu:

„Kdybych si měl/a vybrat jeden jediný kurz, který bych chtěl/a absolvovat, byl by zaměřený na …“

Zajímá nás, jak jste spokojeni se stávající vzdělávací nabídkou (vzdělávací aktivity realizované v rámci výše uvedeného vzdělávacího projektu), nakolik vám vyhovuje, co byste změnili, zlepšili, jaké vzdělávací kurzy doplnili…zkrátka co by mohlo být v případném dalším projektu jinak a lépe?

Pro vyjádření vašich doporučení dokončete větu:

„Pro příští vzdělávací projekt bych Královéhradeckému kraji doporučil/a…“

Chtěli bychom ale znát i vaše názory na systém vzdělávání v sociální oblasti, a to jak v oblasti počátečního (příprava budoucích absolventů sociálních oborů a jejich připravenost pro praxi), tak v oblasti dalšího vzdělávání (požadavky odborné způsobilosti, povinnost dalšího vzdělávání pro sociální pracovníky a pracovníky v sociálních službách atd.)…zkrátka vaše podněty, postřehy a nápady na zlepšení.

Pro sdělení vašich názorů na systém vzdělávání v sociální oblasti, prosím, dokončete větu:

„Kdybych mohl/a v současném systému vzdělávání sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách změnit jednu věc, bylo by to…“

Vaše doporučení, podněty a postřehy posílejte průběžně na e-mail jfiedlerova@kr-kralovehradecky.cz.

Vaše návrhy budou předány také příslušným pracovním skupinám, které se podílí na tvorbě nového krajského plánu rozvoje sociálních služeb a budou použity při případné přípravě dalšího vzdělávacího projektu Královéhradeckého kraje. V pravidelných intervalech je také zveřejníme na těchto webových stránkách.

Děkujeme za vaši spolupráci!