Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktualityPro poskytovatele služeb

ZAČÍNÁ HLASOVÁNÍ, KTERÉ OCENÍ PŘÍNOS V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH V KRAJI

Logo - Spolufinancováno EU

11. 11. 2013 Autor: Jiří Zeman

Hradec Králové – Celkem jedenadvacet subjektů, obcí či jednotlivců je nominováno ve čtyřech kategoriích letošního ročníku Ceny Královéhradeckého kraje za přínos v sociálních službách.

Hlasování veřejnosti, které spoluurčí celkové výsledky, začíná 11. listopadu. „Hlasování v kategorii Osobnost sociální oblasti probíhá na webových stránkách www.cenasocialnichsluzeb.cz. O ocenění v dalších kategoriích rozhodnou odborné komise,“ vysvětluje princip hlasování Josef Lukášek, krajský radní odpovědný za sociální oblast. Upřesňuje, že smyslem soutěže je ocenit poskytovatele sociálních služeb a jejich pracovníky, stejně jako obce a města za jejich přístup k lidem se sociálním znevýhodněním. „Letošní novinkou je kategorie Partner sociální oblasti, v níž chceme vyzdvihnout komerční subjekty, které pomáhají sociálním organizacím nebo je podporují,“ dodává Josef Lukášek.

Kompletní přehled všech nominovaných je k dipozici na webových stránkách www.cenasocialnichsluzeb.cz, kde lze hlasovat až do 15. listopadu. Ocenění v jednotlivých kategoriích pak budou veřejnosti představeni na slavnostním vyhlášení, které proběhne 20. listopadu od 10 hodin v sále zastupitelstva Královéhradeckého kraje v Regiocentru Nový Pivovar Hradec Králové.