Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktuality

City Jam s podtitulem „Po cestě dospívání“.

2. 9. 2016 Autor: Daniela Charvátová

Hradec Králové – Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Modrý pomeranč (Salinger, z.s.) pořádá pod záštitou KMS Moravské Předměstí – již osmý ročník akce City Jam s podtitulem „Po cestě dospívání“. Událost upozorňuje na významné životní mezníky ve vývoji osobnosti dítěte až do dovršení jeho 15 let. Odpoledne plné atrakcí, soutěží a vystoupení se uskuteční 6. září v čase 13:00 – 18:00 na hřišti ve Formánkově ulici na Moravském Předměstí.

„V letošním roce jsme se rozhodli oslovit hlavně dospívající děti a jejich rodiče. Záměrem akce je vyzdvihnout důležité momenty v životě dítěte, jako např. vstup do školy, přechod na střední školu, pubertu apod., které neodmyslitelně do procesu dospívání patří. Doprovodem rodičů u jednotlivých aktivit, chceme zároveň upevnit význam rodičovské role“, dodává Petra Kuchaříková, pracovnice NZDM.

Program akce celkově podporuje smysluplné trávení volného času a je zaměřen na široké spektrum hostů. Rodiny s dětmi jistě ocení obří bublifuky, malování na obličej, skákací hrad a trampolínu. Mladé návštěvníky nadchnou např. aktivity od lanového parku, obří ubongo či žonglérská show skupiny Oops. Novinkou akce bude ukázkové vystoupení reálné sebeobrany Krav Maga. Drobné občerstvení pro účastníky zajistí Café na kole.

Během programu bude možné si prohlédnout prostory Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Modrý pomeranč. Po celou dobu akce budou pro návštěvníky k dispozici pracovníci střediska, kteří je rádi seznámí s jeho činností a zodpoví jakékoli dotazy.

Více informací poskytne:
Mgr. Daniela Charvátová, DiS.
Vedoucí střediska NZDM Modrý pomeranč

Tel. 777 041 030
E-mail: nizkoprahove.centrum@salinger.cz

NZDM Modrý pomeranč vytváří bezpečné prostředí pro děti a mládež ve věku 7 - 21 let z Hradce Králové a okolí. U pracovníků na klubech i v terénu mohou děti a dospívající najít pomoc a podporu v situacích, které jsou pro ně těžko zvládnutelné, zároveň s nimi trávit

smysluplně volný čas.

Soubory ke stažení