Ilustrační fotografie: Královéhradecký kraj Ilustrační fotografie: Jihočeský kraj
  1. Kancelář zastoupení krajů
  2. Zprávy z Bruselu
  3. Interreg CENTRAL EUROPE Programme: Druhá výzva otevřena

Interreg CENTRAL EUROPE Programme: Druhá výzva otevřena

Publikováno: 3.5.2016 , Autor: Kateřina Kuthanová

Dne 26. dubna 2016 jsme na základě rozhodnutí o programu monitorovacího výboru, ke kterému došlo na zasedání v Dubrovníku, zahájili naši druhou výzvu. Rozpočet Evropského fondu pro regionální rozvoj dostupný nadnárodním projektům bude orientačně ve výši 90 miliónů eur. Výzva bude uzavřena 23. června 2016.

S naším spolufinancováním chceme podpořit ty nejlepší nadnárodní nápady, které reagují na výzvy sdílené po střední Evropě – spojené buď s inovací, snižováním emisí CO2, přírodními a kulturními zdroji nebo s dopravou. Partnerství projektu může být vytvořeno jak veřejnými, tak soukromými organizacemi. Úplné žádosti musí být předloženy najednou a budou důkladně posouzeny předtím, než monitorovací výbor programu přijme rozhodnutí o financování, k němuž má dojít do začátku roku 2017.

Pro lepší přehled o již dostupných partnerstvích a nápadech projektů prosíme, abyste se zapojili k našemu bezplatnému společenství Interreg CENTRAL EUROPE Community.

Podrobnější informace o této výzvě a postupu pro podávání žádosti naleznete v manuálu o podávání žádosti a v dalších příslušných dokumentech. Můžete si také rezervovat místo v našich národních a nadnárodních podpůrných opatřeních, včetně různých událostí a školení.

Více informací naleznete zde: http://www.interreg-central.eu/Content.Node/news/Second_call.html

Nahoru
Sdílet:

Copyright © Královéhradecký kraj & Jihočeský kraj. Všechna práva vyhrazena.