Ilustrační fotografie: Královéhradecký kraj Ilustrační fotografie: Jihočeský kraj
  1. Kancelář zastoupení krajů
  2. Zprávy z Bruselu
  3. Hromadný otevřený online kurz Výboru regionů

Hromadný otevřený online kurz Výboru regionů

Publikováno: 27.9.2016 , Autor: Patrick Zamlar

Online registrace do nového hromadného otevřeného online kurzu Výboru regionů je nyní otevřena.

Kurz je provozován na doméně FUN-MOOC, a můžete se registrovat skrze tento odkaz:

https://www.fun-mooc.fr/courses/CoR/114001/session01/about

Hromadný otevřený online kurz Výboru regionů (dále jen MOOC) je první svého druhu, vytvořen k tomu, aby pomohl regionálním a lokálním orgánům navigovat tvorbu politik v záležitostech EU, s důrazem na přístup k finančním prostředkům EU a porozumění rozpočtům. Letošní kurz byl spoluvytvořen Evropskou investiční bankou a dvěma generálními ředitelstvími Evropské komise (regionální a městská politika/rozpočet).

Kurz započne v pondělí 31. října 2016 a bude trvat po dobu šesti týdnů, do pátku 9. prosince 2016.Zapojí se do nějvíce než 50 řečníků – úředníků EU, akademických pracovníků, odborníků z praxe a zástupců místních orgánů. MOOC bude zahrnovat šest hlavních témat – každé bude online po dobu jednoho týdne a vyžádá si okolo dvou hodin studia. Nástroji kurzu jsou mj. videa, živé debaty, informační listy a kvízy. Tyto nástroje kombinují teoretické základy financování ze strany EU, postupy a hodnocení s konkrétními informacemi odborníků, kteří mají praktické zkušenosti s plánováním a realizací projektů.

Na konci MOOCu si budete moci zdarma stáhnout certifikát o ukončení, který Vám bude poskytnut, pokud jste se účastnili alespoň 80 % kurzu.

Materiály MOOCu zůstanou k dispozici do 31. července 2017, v tom případě, že nebudete schopní absolvovat kurz během prvních šesti týdnů.

Doposud se registrovalo více jak 1650 účastníků, tak se k nim neváhejte přidat!

Nahoru
Sdílet:

Copyright © Královéhradecký kraj & Jihočeský kraj. Všechna práva vyhrazena.