Ilustrační fotografie: Královéhradecký kraj Ilustrační fotografie: Jihočeský kraj
  1. Kancelář zastoupení krajů
  2. Zprávy z Bruselu
  3. Finanční nástroje pro energetickou účinnost v programovém období 2014 – 2020 ve Vídni, 20. října 2016

Finanční nástroje pro energetickou účinnost v programovém období 2014 – 2020 ve Vídni, 20. října 2016

Publikováno: 6.10.2016 , Autor: Patrick Zamlar

20. října 2016 se bude ve Vídni v Rakousku konat makro-regionální tematický workshop na téma Finanční nástroje podporující nízkouhlíkové hospodářství.

Fi-kompas (kompas finančních nástrojů) s potěšením oznamuje, že 20. října 2016 se bude ve Vídni v Rakousku konat makro-regionální tematický workshop na téma Finanční nástroje podporující nízkouhlíkové hospodářství. Jedná se o první událost v rámci nové série workshopů fi-kompasu zaměřené na finanční nástroje Evropských strukturálních a investičních fondů na podporu konkrétních tematických cílů a sektorů.

Tento celodenní praktický workshop byl navržen speciálně pro řídící orgány a finanční zprostředkovatele ze všech členských států, které se přímo podílejí nebo mají v úmyslu zapojit se do navrhování, nastavení a implementace finančních nástrojů týkajících se Tematického cíle 4 „nízkouhlíková ekonomika“ v programovém období 2014-2020. Ostatní přímo zapojení investoři, jako jsou ubytovací asociace, jsou také zváni k účasti na této události.

Během workshopu, národní a EIB (Evropská investiční banka) experti provedou účastníky skrz různé fáze životního cyklu navrhování a implementace finančních nástrojů nízkouhlíkové ekonomiky, založené na dvou specifických případových studiích:

• JESSICA II v Litvě na renovaci bytových domů v operačním programu v období 2014-2020

• ESIF/EFSI Regionální investiční platforma financující projekty pro třetí průmyslovou revoluci v Nord-Pas de Calais (Francie)

Hlavním jazykem workshopu bude angličtina. Překlad mezi Angličtinou a Francouzštinou bude zajištěn.

Chcete-li požádat o účast, zaregistrujte se prosím online přihlášením do svého uživatelského profilu (pro registrované fi-kompas uživatele) nebo si vytvořte fi-kompas profil (pro nové fi-kompas uživatele). Po přihlášení prosím pokračujte s registrací skrze kalendář akcí na webové stránce fi-kompasu.

Uzávěrka pro online registrace je v pátek 14. října 2016.

Nahoru
Sdílet:

Copyright © Královéhradecký kraj & Jihočeský kraj. Všechna práva vyhrazena.