Ilustrační fotografie: Královéhradecký kraj Ilustrační fotografie: Jihočeský kraj
  1. Kancelář zastoupení krajů
  2. Zprávy z Bruselu
  3. 28 na Vašem talíři

28 na Vašem talíři

28 na Vašem talíři

Publikováno: 23.6.2015 , Autor: Adéla Cihlářová, kancelář Brusel

Dnes, 23. 6. 2015, se na esplanádě před Evropským parlamentem uskuteční akce “28 na Vašem talíři“, kterou organizuje radnice městské části Ixelles. Návštěvníci budou moci u jednotlivých stánků členských států EU ochutnat typické gastronomické speciality a dozvědět se bližší informace o každé zemi.

Každý si jistě přijde na své a odejdenejen s novýmiznalostmi o členských zemích, ale i plntipůna letní dovolené a výlety. Akce probíhá od 12:00 do 20:00 hodin a koná se za každého počasí. Program bude obohacen také o doprovodné akce.

Přijďte se podívat na stánek České republiky, kterou zde budou reprezentovat Plzeňský, Pardubický, Středočeský a Olomoucký kraj, Hlavní město Praha a Česká styčná kancelář pro výzkum, vývoj a inovace (CZELO). Jihomoravský kraj bude zastoupen Střední školou potravinářskou, obchodu a služeb Brno, která předvede kuchařkou show. Chybět nebude ani Jihočeský a Královéhradecký kraj, který se ve stánku objeví od 16:00 do 17:00 hodin. Vše za podpory Velvyslanectví ČR v Belgii a Stálého zastoupení ČR při EU.

Zveme tímto všechny k návštěvě a těšíme se na shledání!

Fotogalerie

Nahoru
Sdílet:

Copyright © Královéhradecký kraj & Jihočeský kraj. Všechna práva vyhrazena.