Ilustrační fotografie: Královéhradecký kraj Ilustrační fotografie: Jihočeský kraj
  1. Kancelář zastoupení krajů
  2. Akce v Bruselu
  3. Na stánek Královéhradeckého a Jihočeského kraje v Liège přijal pozvání ministr valonské vlády

Na stánek Královéhradeckého a Jihočeského kraje v Liège přijal pozvání ministr valonské vlády

Publikováno: 13.2.2015 , Autor: kancelář Brusel

Veletrh cestovního ruchu v Liège je tradiční veletrh, jenž se letos koná od čtvrtka 12. 2. 2015 do neděle 15. 2. 2015.

Dne 12. 2. 2015 proběhlo slavnostní zahájení veletrhu v Liège, kde pozvání na návštěvu stánku Jihočeského a Královéhradeckého kraje přijal mezi dalšími váženými osobnostmi velvyslanec České republiky v Bruselu Jaroslav Kurfürst, ministr zemědělství, turismu a sportu Valonské vlády René Collin, český honorární konzul v Liège Serge Mantovani, radní Province de Liège Dominique Drion a předseda výboru pro regionální rozvoj a cestovní ruch Královéhradeckého kraje Petr Luska.

Tématy společného setkání byl nejen rozvoj bilaterálních vztahů mezi Královéhradeckým krajem a Province de Liège, ale též možnosti případného leteckého spojení mezi Province de Liège a Jihočeským krajem.

„Z českých subjektů jsme na tomto tradičním veletrhu prvními vlaštovkami, a ačkoli máme za sebou teprve první den, již jsme na veletrhu vzbudili dobrý dojem nejen o našich krajích ale i České republice jako celku. V pátek budeme prezentovat český stánek jako Čechy husitské, při příležitosti šestistého výročí upálení Jana Husa, takže očekáváme vzbuzení dalšího zájmu návštěvníků v nadcházejícím průběhu veletrhu,“ uvedl René Příhoda delegát stálého zastoupení Jihočeského a Královéhradeckého kraje v Bruselu.

Podrobnosti a kompletní fotogalerie bude k dispozici na našich stránkách www.krajeveu.cz po skončení veletrhu v pondělí 16. 2. 2015.

Dokumenty ke stažení

JPG Na stánek Královéhradeckého a Jihočeského kraje v Liège přijal pozvání ministr valonské vlády 7MB
Nahoru
Sdílet:

Copyright © Královéhradecký kraj & Jihočeský kraj. Všechna práva vyhrazena.