Turistický portál Královéhr. kraje

TURISTICKÉ NOVINY ČESKÝ RÁJ SE OBLÉKLY DO NOVÉHO KABÁTU

Na konci dubna, těsně před novou sezonou, vyšly opět Turistické noviny Český ráj (12. ročník). Novinkou letošního ročníku je nový, časopisový formát, který má umožnit lepší manipulaci i přehlednost. V letošních novinách jsou i dvě zajímavé soutěže o atraktivní ceny!

Prostřednictvím slosovatelného kuponu mohou čtenáři soutěžit o let balonem nad Českým rájem pro jednu osobu se společností BAART, s.r.o., či o pobyt ve čtyřhvězdičkovém hotelu Babylon pro dvě osoby se vstupy do Aquaparku, lunaparku a iQparku. Druhá velmi zajímavá soutěž je pro děti o trička s logem turistické hry Za pověstmi Českého ráje.

Na 48 stranách turistických novin najdete nejen tipy na výlety a další zajímavosti z jednotlivých částí regionu, ale i novinky v turistickém značení, prázdninovou nabídku pro každý den či stránku pro děti. Nechybí mapa turistických autobusů s jízdními řády ani prázdninový servis obsahující přehled kulturních, sportovních a společenských akcí a přehled turistických atraktivit s aktuálními cenami vstupného a otevírací dobou.

Tématem letošních novin je Český ráj na kolečkách. A jak napovídá úvodní článek, jedná se o kolečka všeho druhu. V novinách naleznete tipy na bezbariérové výlety, výlety pro rodiny s kočárky, méně mobilní občany i rady pro cyklisty. S kolečky souvisí i rozhovor s osobností Českého ráje – Báječní muži na vysokých kolech. Že nevíte, co jsou vysoká kola? Zakupte si letošní turistické noviny. Cena jednoho výtisku je 20 Kč.

Turistické noviny je možno zakoupit ve všech informačních střediscích Českého ráje, i v informačních střediscích v Liberci a Jablonci nad Nisou. Dále je bude možné zakoupit na vybraných kulturních, sportovních a společenských akcích v Českém ráji a na turistických atraktivitách.

Kontakty:

► Ředitel Sdružení Český ráj:

- Ing. Jiří Lukeš, tel.: 739 611 493, lukes@cesky-raj.info

► Zaměstnanci:

- Ing. Pavla Bičíková – manažerka projektů, tel.: 733 141 981, bicikova@cesky-raj.info

- Lucie Rakoušová – odborný pracovník a administrátor, tel.: 739 611 608, rakousova@cesky-raj.info

- Ing. Hana Ledabylová – marketingový pracovník, tel.: 739 449 510, ledabylova@cesky-raj.info

- Ing. Jan Mertlík – pracovník pro GIS a nemotorovou dopravu, tel.: 739 447 782, mertlik@cesky-raj.info

- Alena Antošová – účetní, tel. 481 540 253, antosova@cesky-raj.info

► Kancelář

- Markova 311, 511 01 Turnov, tel.: 481 540 253, e-mail: info@cesky-raj.info, http://www.cesky-raj.info/

Autor: Petr Kamenický

ČESKÝ RÁJ
KRKONOŠE A PODKRKONOŠÍ
KLADSKÉ POMEZÍ
HRADECKO
ORLICKÉ HORY A PODORLICKO