Informace o volném pracovním místě č. 30/2024/INF - referent/ka odboru sociálních věcí a zdravotnictví (dále OSVZ)

24. 10. 2024 Autor: Město Jaroměř

referent/ka odboru sociálních věcí a zdravotnictví – sociální pracovník/ice odboru sociálních věcí a zdravotnictví (dále OSVZ) Městského úřadu Jaroměř, pro území obce s rozšířenou působností

Popis pracovní činnosti:

  • Zajišťování pomoci a podpory osobám v obtížné životní situaci. Poskytováníinformací osobám v oblasti sociální péče a prevence a zajišťování pomocipři vyhledávání a zprostředkování sociálních služeb. Navrhovánípreventivních a provádění okamžitých opatření podle aktuálního stavu a zprostředkovávání poskytnutí finanční a věcné pomoci osobám v obtížnéživotní situaci.
  • Komplexní výkon agendy péče o staré osoby nebo osoby se zdravotním postižením.
  • Samostatné zajišťování a poskytování odborného sociálního poradenství a provádění sociální práce s rodinami, jednotlivci nebo skupinami v krizových situacích a poskytování krizové intervence, krizové pomoci a sociální rehabilitace.
  • Depistážní činnost zaměřená na cílené vyhledávání jednotlivců, rodin a skupin osob ohrožených sociálním vyloučením, osob ohrožených sociálním vyloučením z důvodu předchozí ústavní nebo ochranné výchovy nebo výkonu trestu, osob, jejichž práva a zájmy jsou ohroženy trestnou činností jiné osoby, nebo osob, jejichž způsob života může vést ke konfliktu se společností, včetně poskytování odborného sociálního poradenství a zprostředkování sociálních služeb a předcházení výskytu negativníchsociálních jevů u těchto osob
Lhůta pro podání přihlášky: 11.11.2024 do 12:00 hod.

Místo a způsob podání přihlášky: Písemnou přihlášku je nutné předložit (výhradně prostřednictvím držitele poštovní licence nebo na podatelnu MÚ) na adresu: Městský úřad Jaroměř, k rukám tajemnice Ing. Michaely Skovajsové, nám. Československé armády16, 551 01 Jaroměř. Obálku označte „č. 30/2024/INF - Sociální pracovník/ice - OSVZ, neotvírat“.

Více informací najdetev příloze.

Soubory ke stažení