Turistický portál Královéhr. kraje

ZAHÁJENÍ CYKLOTURISTICKÉ SEZONY V KRKONOŠÍCH

sportovní akce pro širokou veřejnost

U příležitosti zahájení 9. ročníku krkonošských cyklobusů, zveme všechny milovníky cyklistiky a Krkonoš na zahájení letošní cykloturistické sezony.

Krkonošské cyklobusy jsou vybaveny na přepravu minimálně 15 kol. Jizdní řády cyklobusů, které v letošním roce budou jezdit od 2. června do 30. září, naleznete v každém informačním centru Krkonoš i Podkrkonoší nebo na webových stránkách www.krkonose.eu

Sezonu zahájíme jak jinak než na kolech, proto čeká všechny zúčastněné dlouhý sjezd z Čertovy hory, přes Dvoračky po značených cyklistických cestách až do Víchové nad Jizerou se zastávkou v Jeruzalémě s malým občerstvením. To vše za odborného doprovodu lektorů ze Správy Krnap, kteří přítomné upozorní na krásy přírody, zodpoví otázky a v případě nouze poskytnou první pomoc.

 Všechny účastníky čekají nezapomenutelné zážitky z jarní krkonošské krajiny, nádherné výhledy ze západních Krkonoš a výborně prožitá sobota.

S sebou cyklistické vybavení a dobrou náladu.

Bližší informace: chaloupska@muvrchlabi.cz , kam také posílejte své přihlášky do 25. 5. 2012. Počet míst v autobuse je omezen. 

Autor: Lucie Feuchter

Přílohy ke stažení:

Název přílohy Popis Typ Velikost
CYKLOBUSY jízdní řády pdf 1785 kB
ČESKÝ RÁJ
KRKONOŠE A PODKRKONOŠÍ
KLADSKÉ POMEZÍ
HRADECKO
ORLICKÉ HORY A PODORLICKO