Turistický portál Královéhr. kraje

VEČERNÍ SAFARI v ZOO DVŮR KRÁLOVÉ

od pátka 8. června 2012 si můžete vychutnat večerní projížďku mezi divokými zvířaty novým Safaribusem

V ZOO Dvůr Králové začíná dnes Večerní safari, které bude otevřeno do konce září. V červnu a září je v provozu vždy v pátek a sobotu, o prázdninách každý den. Safaribusy odjíždějí ve 20 a 21 hodin od vchodu na parkoviště zoo, které je návštěvníkům k dispozici zdarma.

Večerní safari nabízí návštěvníkům hodinovou projížďku přímo mezi 600 divokými zvířaty ve více než 50 druzích. Průběh jízdy komentuje odborný průvodce a stejně jako v divočině jsou zvířata osvětlována speciálním reflektorem. Projížďky po setmění vyvolávají pocit skutečné návštěvy africké přírody, často umocněný řevem krále zvířat z Pavilonu lvů.

Na Večerní safari si lze koupit vstupenku na pokladně již od 19.30 a návštěvníci tak mají možnost podívat se na chvíli i do pěší části zoo. Pro skupiny zájemců je možné vypravit speciální Safaribus i mimo určené termíny na základě objednávky.

Pokud se chcete vypravit do ZOO hned zítra, nenechte si ujít křtiny dvou mláďat gepardů, které v sobotu 9. června  v 11 hodin pokřtí na podiu u Ostrova Lemurů herečka Dana Morávková a hudebník a skladatel Petr Malásek.

Více na www.zoodvurkralove.cz  

Autor: Lucie Feuchter

ČESKÝ RÁJ
KRKONOŠE A PODKRKONOŠÍ
KLADSKÉ POMEZÍ
HRADECKO
ORLICKÉ HORY A PODORLICKO