Turistický portál Královéhr. kraje

ROCK FOR PEOPLE

Oslavte 18. narozeniny jednoho z největších tuzemských hudebních festivalů!

Ve dnech 3. - 6. července se vám v areálu Festivalparku v Hradci Králové již tradičně představí na 150 zahraničních a domácích hudebních hvězd. Letošní ročník však slibuje i řadu novinek.

Hlavními hvězdami bezesporu budou Faith No More a The Prodigy, které odehrají "celovečerní koncerty". Protože však letošní Rock for People výrazně posiluje také nehudební program, můžete se těšit na unikátní živelnou show, plnou elektrických výbojů, britských performerů Lords of Lightning, kteří se v České republice představí vůbec poprvé.

To, že Rock for People, nechce stavět pouze na hudbě, ale chce cílit na všechny smysly, vám dokáže i nová vizuální koncepce, v rámci které je připravena spousta nových výtvarných artefaktů a designově řešené hudební a divadelní scény. Návštěvníci se mohou těšit hned na čtyři místa s divadelním programem, na ústřední runwayi se budou jen s malými přestávkami odehrávat nejrůznější show.

Vstupenky na letošní Rock for People jsou do konce festivalu za cenu 1 600 Kč v prodeji na portálu www.ticketsforpeople.cz  a v dalších předprodejních sítích.

Veškeré další informace jsou k dispozici na www.rockforpeople.cz , na www.facebook.com/rockforpeople či na síti Google+.

Autor: Lucie Feuchter

Přílohy ke stažení:

Název přílohy Popis Typ Velikost
ROCK FOR PEOPLE jpg 139 kB
ČESKÝ RÁJ
KRKONOŠE A PODKRKONOŠÍ
KLADSKÉ POMEZÍ
HRADECKO
ORLICKÉ HORY A PODORLICKO