Turistický portál Královéhr. kraje

PROVOZ CYKLOBUSŮ ZAHÁJEN

Již před víkendem vyjel letos poprvé cyklobus z Hradce Králové do Vrchlabí. Následující zahajovací jízda se nesla v pohodovém duchu za pěkného počasí.

Tisková zpráva - Podzvičinsko

Ve čtvrtek ráno 2.7. letos poprvé vyjel cyklobus z Hrade Králové do Vrchlabí a s ním i zahajovací jízda, která se nechala vyvést do Hostinného. Počasí nám přálo, panovala výborná nálada. Jízdy se účastnili i starostové měst Hořice Ivan Doležal a Miletína Bc. Miroslav Nosek. Do podhůří zavítal i zástupce Svazku měst a obcí Krkonoše PhDr. Michal Vávra.

Po krátkém počátečním zaváhání jsme nakonec nabrali ten správný směr a už jsme se jen kochali okolními krásami. Nejednoho z nás mile překvapil i model Krkonoš v Hájemství. Vynechat jsem nemohli ani všem dobře známou přehradu Les Království. V Miletíně jsme ochutnali místní miletínské pivo Pytlák. Některé z nás při zpáteční cestě zastihl i déšť. Nicméně po naší zkušenosti cyklobusem službu doporučujeme. Kola jsou dobře zajištěná a při přepravě nedochází k poškození. Cyklobus můžete využít k vyvezení se do Krkonoš i Podkrkonoší po celé prázdniny každý čtvrtek, sobotu a neděli.

Více informací na: www.podzvicinsko.cz

DM Podzvičinsko

Autor: Lucie Hučíková

Fotogalerie

ČESKÝ RÁJ
KRKONOŠE A PODKRKONOŠÍ
KLADSKÉ POMEZÍ
HRADECKO
ORLICKÉ HORY A PODORLICKO