Turistický portál Královéhr. kraje

Mezinárodní veletrh cestovního ruchu HOLIDAY WORLD 2013

Královéhradecký kraj se úspěšně prezentoval na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD 2013 na pražském holešovickém Výstavišti. Letošní 22. ročník opět prokázal, že se jedná o nejvýznamnější událost v oblasti cestovního ruchu v České republice a regionu střední Evropy.

Královéhradecký kraj se představil všem návštěvníkům veletrhu, nejširší paletě odborníků i laiků, kteří navštívili naši expozici, aby získali zajímavé informace a tipy na trávení volného času v turisticky atraktivním královéhradeckém regionu. Největší atrakcí bylo slavnostní premiérové předvedení Vamberské duhy – unikátního paličkovaného závěsu aspirujícího na zápis do Guinessovy knihy rekordů (krajka je dlouhá 4,70 metru, vysoká 2,08 metru, skládá se ze 347 motivů a váží skoro 3,5 kilogramu), který zdobil expozici po celou dobu konání veletrhu a přilákal obdivovatele ruční práce s tradicí v Královéhradeckém kraji.

Královéhradecký kraj patří bezpochyby k oblíbeným turistickým místům, o čemž svědčí ocenění v anketě „Kraj mého srdce 2012“. Královéhradecký kraj byl druhým nejoblíbenějším místem pro zimní dovolenou a adrenalinové vyžití.

Autor: admin admin

Fotogalerie

ČESKÝ RÁJ
KRKONOŠE A PODKRKONOŠÍ
KLADSKÉ POMEZÍ
HRADECKO
ORLICKÉ HORY A PODORLICKO