Turistický portál Královéhr. kraje

ČESKÝ RÁJ MÁ NOVÉ INTERNETOVÉ PRŮVODCE

Sdružení Český ráj připravilo nové internetové stránky pro turisty zaměřené na rodiny s dětmi, regionální výrobky pod značkou „Regionální produkt Český ráj“ a osobnost Albrechta z Valdštejna

K regionálnímu turistickému portálu www.www.cesky-raj.info přibyly nové tematické prezentace, věnující se hlavním turistickým produktům regionu. Stránky jsou aktuálně dostupné v české a polské jazykové mutaci, před zahájením turistické sezony budou rozšířeny o německou jazykovou mutaci.

Stránky pod doménou www.ceskyrajdetem.cz jsou určeny všem, kdo se rádi toulají po Českém ráji v doprovodu dětí. Ti zde najdou pohádky a pověsti našeho regionu, postup jak hrát a soutěžit o zajímavé ceny v turistické hře Za pověstmi Českého ráje. Je pro ně připraven výběr tipů na výlety, aktivit a akcí, kde si na své přijde celá rodina. Postupně budou webové stránky doplněny o herní a interaktivní prvky.

Internetové stránky www.regionalniprodukt.cz jsou dobrým informačním zdrojem všem, kteří stále upřednostňují kvalitní domácí výrobky ať už tradiční potraviny, nebo řemeslné výrobky. Stránky obsahují informace o značce „Regionální produkt Český ráj“ a jejích nositelích. Jsou zde tipy kde nakoupit regionální produkty, dále novinky a pozvánky od regionálních výrobců. Nechybí ani nabídka výtvarných tvůrčích dílen pro veřejnost.

Osobnost Albrechta z Valdštejna, jeho dobu a dílo mají za cíl přiblížit internetové stránky www.albrechtzvaldstejna.cz. Web by měl mít nadregionální charakter. Postupně nabídne informace a aktuality i z dalších míst České republiky, která jsou spojena s touto pro někoho stále kontroverzní osobností evropských dějin. Nedílnou součástí webu jsou informace a turistická nabídka v rámci motivační hry Po stopách Albrechta z Valdštejna.

Autor: Lucie Feuchter

ČESKÝ RÁJ
KRKONOŠE A PODKRKONOŠÍ
KLADSKÉ POMEZÍ
HRADECKO
ORLICKÉ HORY A PODORLICKO